Vi är en erfaren assistansanordnare som strävar efter att ge dig personlig assistans med hög kvalitet. Vår målsättning är att du ska
kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån dina egna villkor. Vi ser möjligheter istället för hinder.
Vi på P-assistans strävar efter att tillhandahålla en individuell helhetslösning för varje kunds personliga behov och önskemål. Vi har därför samlat all kompetens inom företaget, allt från ekonomi och juridik till administration och lön. Vi sköter allting kring din personliga assistans från första dagen, så att allting går så smidigt som möjligt och att du kan känna dig trygg.

 

Kundansvarig
Din kundansvarige kommer att vara din huvudsakliga kontakt på P-assistans. Till denne kan du vända dig med alla möjliga frågor och
funderingar och det är han eller hon som har helhetsansvaret för att din personliga assistans ska fungera som bäst.

 

Löneadministratör
Löneadministratören ansvarar för att alla löneutbetalningar samt övrig administration fungerar som det ska.

 

Personal-ansvarig
Personal ansvarig är den som ansvarar för schemaläggning och tidrapportering, allt för att det ska gå så smidigt som möjligt och undvika misstag på vägen.

 

Du väljer dina egna personliga assistenter
Att du kan leva det liv du vill leva är det viktigaste för oss.
Vi lägger därför ner mycket arbete för att du och dina assistenter ska passa ihop. Genom att matcha dina krav och önskemål med våra assistenters personliga profiler gör vi en första gallring. Därefter väljer vi ut några som vi tror passar dig och så får ni träffas.

 

Bra villkor och givande utbildningar
Dina personliga assistenter får en bra lön, goda anställningsvillkor och försäkringar. Varje anställd person är en viktig medarbetare med behov av att utvecklas och se nya möjligheter i sitt arbete.

 

LSS-rådgivning
Hos oss kan du få personlig LSS-rådgivning, handläggning av assistansersättning, vårdbidrag och handikappersättning på Försäkringskassan. P-assistans kan hjälpa dig med utformandet av din assistans och att skriva ansökan inför en omprövning. Vi kan också hjälpa till med skrivelser till Omprövningsrätten eller Förvaltningsrätten.Vid behov kan vi även erbjuda juridisk rådgivning och stöd.