Välkommen till oss

P-assistans erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning i Malmö samt övriga Sverige.

Den trygghet som du känner i ditt hem vill vi skall återspeglas i din assistans. Vi ser att när allt flyter på smidigt så tänker man inte på sin assistans. Det kanske är då som det fungerar optimalt. När du behöver hjälp så finns vi där. Allt för att du skall kunna fokusera på det som du gör bäst — att vara du.

Läs mer om oss

Vårt arbetssätt

Vi sätter alltid våra kunder och deras behov och önskemål i fokus när vi utformar personlig assistans.

Läs Mer

Varför välja oss

Som assistansanordnare strävar vi efter att ge dig personlig assistans med hög kvalitet.

Läs Mer

Bli kund hos oss

Vill du bli kund hos oss på P-assistans ? Så här går det till steg för steg.

Läs Mer

Valet är ditt

Har du personlig assistans hos en privat assistansanordnare eller kommunen i Malmö eller övriga Sverige, men funderar på vad just vi på P-assistans kan erbjuda dig?

Oavsett om du funderar på att byta assistansanordnare eller om du tror att du är berättigad till personlig assistans, är du välkommen att kontakta oss.

Vill du komma i kontakt med någon specifik informatör eller kundansvarig så finner du våra kontaktuppgifter här på webbsidan.

Kontakta oss

[dt_benefits style=”3″ animation=”fade” columns=”2″ dividers=”true” image_background=”true”]

[dt_benefit title=”Trygghet-Kunskap-Livskvalitet” image_link=”p-assistans.se/?page_id=12907″ target_blank=”false” image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” hd_image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” header_size=”h4″ content_size=”normal”]Genom att se varje relation som unik och genom att alltid vara lyhörda är vårt mål att visa omtanke i allt vi gör.

Läs vidare
[/dt_benefit]

[dt_benefit title=”Personlig assistans” image_link=”https://p-assistans.se/?page_id=12776″ target_blank=”false” image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” hd_image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” header_size=”h4″ content_size=”normal”]Vem beslutar om jag är berättigad till personlig assistans, och hur ansöker jag ?

Läs vidare

[/dt_benefit]

[dt_benefit title=”Barn och ungdomar” image_link=”https://p-assistans.se/?page_id=12774″ target_blank=”false” image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” hd_image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” header_size=”h4″ content_size=”normal”]Är du förälder till ett barn som är eller kan bli assistansberättigad ?

Läs vidare
[/dt_benefit]

[dt_benefit title=”Att vara anhörig” image_link=”https://p-assistans.se/?page_id=12778″ target_blank=”false” hd_image=”http://demosthe7demozone.dreamthemecom.netdna-cdn.com/main/wp-content/uploads/sites/9/2013/07/con02.png” header_size=”h4″ content_size=”normal”]När man är anhörig till någon med funktionsnedsättning som behöver personlig assistans

Läs vidare

[/dt_benefit]

[/dt_benefits]

Partners

Här finner ni ett litet urval på våra samarbetspartners i Malmö samt övriga Sverige. Nya partners läggs upp efter hand.

Bli Partner
[dt_logos columns=”5″ dividers=”true” number=”10″ orderby=”date” order=”desc” animation=”fade”]