Vårt arbetssätt.
Vi sätter alltid våra kunder och deras behov och önskemål i fokus när vi utformar personlig assistans. Målet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån sina egna förutsättningar.
Insyn och inflytande är självklart när man väljer att bli kund hos oss.
Vi är också väldigt måna om våra medarbetare. De är vårt ansikte utåt och det är de som träffar våra kunder – dygnet runt, året runt. Vi vill att de ska trivas hos oss och tycka om att komma till arbetet varje dag.

 

Assistans enligt LSS.

Vi utformar alltid vår personliga assistans enligt intentionerna i LSS. Som kund hos oss kan du därför känna dig trygg och veta att vi följer de lagar och riktlinjer som styr vår typ av verksamhet.

 

Våra assistenter är vår viktigaste resurs.

Vill du vara med och göra P-assistans till landets bästa assistansanordnare? Det är dit vi är på väg och vi vill gärna ha dig med på resan.
Vi tror att medarbetare som trivs på sitt arbete och tycker om sina arbetsuppgifter gör ett bättre jobb. Vi söker därför assistenter som ser personlig assistent som ett yrke att vara stolt över.
För oss är det viktigt att våra anställda känner sig trygga och uppskattade på jobbet. Vi erbjuder därför bra anställningsvillkor, försäkringar och friskvårdspengar. Våra personliga assistenter erbjuds dessutom kontinuerlig utbildning. Vi bjuder dessutom våra medarbetare och kunder på fest varje år.

 

Hjälp oss att utveckla vår verksamhet.

Vår främsta ambition är att alltid erbjuda personlig assistans av bästa tänkbara kvalitet. Det innebär att vi alltid strävar efter att bli ännu bättre på de tjänster vi utför.
För att driva detta förbättringsarbete är det angeläget att vi får in synpunkter och förslag till hur vi kan förändra vårt sätt att arbeta från våra kunder och anställda.
Har du några synpunkter eller idéer så är du välkommen att kontakta oss på mailadress info@p-assistans.se eller ringer Petra på 070 – 9226806 eller Patrick på 070-3379060.